Konami Gaming nyebar Cashless ing Sky River Casino ing Sacramento, CA
toto

Konami Gaming nyebar Cashless ing Sky River Casino ing Sacramento, CA

Konami Gaming lan Sky River Casino wis ngenalaken pilihan game cashless sing kasedhiya ing lokasi mentas dibangun ing Sacramento, California. Cashless dadi bagéan saya penting saka pengalaman, lan senajan ora ing trek kanggo ngganti awis rampung, iku solusi sing wis pilihan sing disenengi kanggo akeh properti duwe.

Properti anyar Sky River Casino entuk Cashless dening Konami Live Hk
Paling anyar, IGT uga ngenalaken solusi cashless kanggo Station Casinos ing Las Vegas. Saiki, Sky River Casino ngetutake langkah sing padha. COO perusahaan lan presiden Chris Gibase nampani kesempatan kanggo nambah jinis pengalaman sing pemain entuk lan nggawe kenangan sing luwih apik kanggo pengunjung. Gibase nyaranake yen cashless wis dadi pilihan konsumen:

Kanthi nandur modal ing teknologi cashless nglereni-pinggiran sing ndadekke penak lan inovasi kanggo pembayaran, kasetyan lan ganjaran, Sky River ngidini tamu fokus ing hiburan, nggunakake whichever touchpoints padha seneng.

COO perusahaan lan presiden Chris Gibase
Nanging, tujuan pungkasan ora kanggo mbatalake pembayaran fisik. Nanging, Sky River pengin nggawe pengalaman omnichannel sing komprehensif sing ngidini para konsumen milih lan ngganti cara sing bisa digunakake, utawa dheweke seneng nggunakake. Iki kalebu campuran pembayaran tradisional lan tanpa kontak, digital lan seluler.

Konami Gaming EVP lan COO Tom Jingoli uga seneng duwe kesempatan Slot Demo Pragmatic play kanggo nggawe kemitraan iki dadi kenyataan. Jingoli nerangake yen dheweke kesengsem karo pambukaan sajarah properti anyar lan seneng duwe kesempatan kanggo nyebarake solusi tanpa kas ing industri ing situs kasebut. Dheweke nambahake:

Nang endi wae transaksi, karo cara pembayaran apa wae, tamu duwe kesempatan kanggo seneng mantep, nyata-wektu ganjaran kasetyan lan nggunakake terpadu, dana akun digital ing kabeh casino touchpoints.

Konami Gaming EVP lan COO Tom Jingoli
Nggawe Pengalaman Game lan Perhotelan sing Apik
Properti kasebut nduweni 2.000 mesin slot, 80 game table, lan paling ora, 12 pengalaman dining sing beda. Pimpinan Bisnis Everi Fintech lan EVP Darren Simmons nampani kesempatan kanggo properti kasebut. Opening Sky River Casino sawijining 100.000 sq ft panggonan ndadekake casino calon Perdana Data Sidney kanggo imbuing karo teknologi sing dirancang kanggo nggawe lelampahan customer prasaja lan liyane manggoni.

Pengunjung lan tamu bisa nemu ekosistem seluler lengkap thanks kanggo pendanaan digital CashClub Dompet ing slot lan game table, Simmons njamin. Cashless bakal dadi akeh warta, apa minangka pilihan utawa fitur pelengkap kanggo nggawe pengalaman konsumen luwih apik.